Κεντρική Σελίδα
Αγγλικά
 
Ζητήστε Άμεσα Επίσκεψη
Προηγούμενη Σελίδα
Επόμενη Σελίδα
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξατομικευμενη Διατροφικη Προσεγγιση

Στην "Αρήτη" το φαγητό δεν είναι απλά μια αναγκαία καθημερινή φροντίδα. Ο κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Κυριάκος Ρέππας φροντίζει ώστε να:

· ικανοποιούνται όλες οι ιδιαιτερότητες, οι προτιμήσεις και οι επιθυμίες κάθε ενοίκου ξεχωριστά

· υπάρχει μεγάλη ποικιλία και αίσθηση οικογενειακής φροντίδας στο μενού του μήνα

· τροποποιεί το πρόγραμμα σίτισης για κάθε ένοικο (εξατομικευμένη φροντίδα) φροντίζοντας ώστε το ημερήσιο διαιτολόγιο να συναντά τις απαιτήσεις οποιασδήποτε πάθησης ή κατάστασης του ενοίκου

· δημιουργούνται τα κατάλληλα γεύματα με την κατάλληλη σύσταση και υφή, ώστε να ικανοποιούνται οι ειδικές απαιτήσεις εντερικής σίτισης ή σίτισης από το στόμα με πολτοποιημένα τρόφιμα για καταστάσεις όπου απαιτούνται τέτοιοι χειρισμοί, όπως σε γαστροστομίες, σύνδρομο δυσκαταποσίας κ.α.

· ειδικό διαιτολόγιο για ιδιαίτερες καταστάσεις όπως σακχαρώδης διαβήτης, καρδιοπάθειες, αντιπηκτική αγωγή, παθήσεις πεπτικού, νεφροπάθειες, νευρολογικά προβλήματα, άνοια κ.α.


Το βάρος των ασθενών μετράται σε εβδομαδιαία βάση ώστε να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη παρέμβαση όπου απαιτείται, πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς εντός και εκτός Αρήτης. Οι κλινικές, βιοχημικές κ.α. εξετάσεις των ασθενώ λαμβάνονται υπόψη και σε συνεργασία με τους ιατρούς η διατροφική παρέμβαση εξατομικεύεται απόλυτα. Έτσι οι υποστηριζόμενοι λαμβάνουν τη μέγιστη φροντίδα σε περιβάλλον που δε χάνει τον οικογενειακό χαρακτήρα.

 
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της Κοινότητας
Το όνομά μας
ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Σαλόνι
Εστιατόρια
Δωμάτια
Υδροθεραπευτήριο
Εξωτερικοί Χώροι
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Διαιτολογος-Διατροφολογος
Μοναδα Ψυχολογικων Υπηρεσιων
Φυσικοθεραπευτες


ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσιες
Ειδικες Παροχες
Παροχες Δωματιων
Κοινοχρηστοι Χωροι
Ασφαλεια & Προστασια


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Απο Αττική Οδό
Απο λεωφ. Μεσογείων
Απο λεωφ. Πεντέλης
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIA
  2011 ΑΡΗΤΗ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ / ASSISTED LIVING RESIDENCES            ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ 2644/2011                                Πολιτική Απορρήτου          Πολιτική Cookies

 
Follow us:

FacebookInstagram
 
Σμίκρυνση Γραμματοσειράς Αρχικό Μέγεθος Γραμματοσειράς Μεγέθυνση Γραμματοσειράς